Schilderwerken

Ons schildersbedrijf bestaat al sinds 1954. Ter verfraaiing en bescherming van uw pand maken wij gebruik van de modernste verftechnieken. Mooie kleurencombinaties, professionele adviezen, vaktechnische aanbevelingen en hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Let op: maak gebruik van het lage 6% btw tarief op arbeid (vernieuwen, vervangen, herstellen, onderhouden) bij woningen ouder dan 2 jaar

Wij behoren tot de exclusieve selectie van de Sikkens Quality Painters.

 • Vakmanschap door ervaren gediplomeerde schilders.

 • Erkend bedrijf

 • Topkwaliteit verf 

 • kwaliteitsstempel

 • Garantie op uw schilderwerk

Schilderen doet u zo!

Wie schilderplannen heeft doet er goed aan om met een gedegen voorbereiding te beginnen. Heeft u alles in huis of komt u nog even bij ons langs? Wij helpen u graag met al uw benodigdheden en adviseren u uiteraard ook indien nodig.

 1. Reinig de oude verflaag. Voorkom dat vuil dieper in het houtwerk doordringt en begin eerst met het schoonmaken van de oude verflaag. Het product ‘verfreiniger’ is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van geschilderde oppervlakken, zonder de nare luchtjes.

 2. Schuren. 3M heeft zich er hard voor gemaakt om schuren zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. En met succes! De hoogwaardige producten dragen hun steentje bij aan uw schilderwerk.

 3. Netjes afplakken. Bescherm uw ondergrond en creëer strakke verflijnen met het gebruik van schildertape. Voor elk type ondergrond is er een geschikte schilderstape.

 4. Goede kwast. Voor een professioneel eindresultaat is een goede kwast essentieel. Geen losse kwastharen in de verf én de verf vloeit beter in elkaar over waardoor strepen in de verf voorkomen worden. Dit geldt al vanaf de grondverf. Haren in de grondverf hebben invloed op het eindresultaat. Probeer dit dus te voorkomen.

 5. Afkitten. Na het gronden is het tijd om de ondergrond af te kitten. Denk aan randjes langs deurkozijnen en raamkozijnen. De acrylaatkit is overschilderbaar en geeft een zeer glad resultaat.

 6. Aflakken. Wanneer het houtwerk in de grondverf zit is het tijd voor het aflakken. Schuur tussen de twee aflaklagen altijd de ondergrond licht op. Op die manier hecht de verf beter aan de ondergrond. 

BEL ONS

Tel: 0252-373623

BEZOEK ONS

Gieterij 19

2211 WC Noordwijkerhout

EMAIL ONS
OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr 8.00 – 18.00 uur
Za 08.30 - 17.00 uur

 • Facebook Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Instagram Social Icon

© 2018 by Maxime Meiland